Muat Turun Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Senang

nota kimia tingkatan 4 yang sangat hebat seminar pendidikan sains dan teknologi maklumat pdfBahan ini di ambil dari laman web berikut : menulismenconteng.my

Hi semua dan bersyukur kerana datang lagi ke ruang perkongsian ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Anda sangat bertuah sebab perkongsian kali ini kami akan kongsikan dengan anda iaitu DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Mari Dapatkan DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

nota kimia tingkatan 4 yang sangat hebat seminar pendidikan sains dan teknologi maklumat pdfBahan ini di ambil dari laman web berikut : menulismenconteng.my

Sebelum ke bab seterusnya, apa kata admin terangkan dulu serba sikit tentang DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Dekati Apa maksud DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau yang sebenarnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 dokumen yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibina untuk menolong memudahkan pendidikan melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Kewujudan DSKP dikatakan dapat memudahkan para pendidik kerana kita hanya merujuk satu fail (DSKP) sahaja untuk menjalankan proses PDPC. Secara ringkasnya, DSKP ini hasil gabungan antara Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Kegunaan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid perlu ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa Kegunaan Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Kenali Apa itu Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail-fail Berikut

Muat Turun Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Senang ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pemberitahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Sains Komputer Tingkatan 4 yang kami tuliskan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Bahan :  DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak ridaksi berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di google plus anda. Ya, viralkan artikel bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini.

Terima kasih kerana suport ke blog kami ini. Untuk pemberitahuan post di atas iaitu Muat Turun Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Senang di tulis oleh admin pada 2019-03-16 08:09:42.

Sekarang kami ingin nyatakan bahawa sidang penulis telah menulis satu artikel yang sangat berguna untuk guru-guru download iaitu Muat Turun Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Senang.

Kami rasa ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Muat Turun Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Senang. Semoga berguna.

error: Content is protected !!