Himpunan Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Yang Dapat Di Cetak Dengan Cepat

pt3 pendidikan islam tingkatan 2Bahan ini di ambil dari website berikut : topbooks.my

Selamat petang semua dan bersyukur kerana mari lagi ke perpustakaan maya ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2

Anda sangat bertuah oleh kerana untuk kali ini saya akan tunjukkan kepada anda iaitu DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2

Jom Lihat DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2

pt3 pendidikan islam tingkatan 2Bahan ini di ambil dari website berikut : topbooks.my

Sebelum pergi lebih jauh, jom kita belajar dulu serba ringkas tentang DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Dalami Apa maksud DSKP dan Fungsinya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini dibentuk bagi menolong memudahkan pendidikan melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan dapat memudahkan cikgu kerana kita hanya perlu menggunakan satu dokumen (DSKP) sahaja bagi melaksanakan PDPC. Secara konklusinya, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa pula Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Bila Perlu Guna Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail-fail Berikut

Himpunan Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Yang Dapat Di Cetak Dengan Cepat ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui telegram atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pemberitahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 yang kami publish ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan bahan-bahan sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami semua sangat berharap agar perkongsian ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Download Bahan :  DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak kami berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di facebook anda. Ya, share artikel bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana beri sokongan ke blog kami ini. Untuk peringatan artikel di atas iaitu Himpunan Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Yang Dapat Di Cetak Dengan Cepat di tulis oleh admin pada 2019-03-07 13:26:42.

Sekarang kami ingin nyatakan bahawa pihak admin telah menulis satu perkongsian yang sangat bermakna untuk murid-murid dapatkan iaitu Himpunan Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Yang Dapat Di Cetak Dengan Cepat.

Kami rasa ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari bahan ini di Himpunan Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Yang Dapat Di Cetak Dengan Cepat. Semoga dimanfaatkan.

error: Content is protected !!