Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera

15Bahan ini di ambil dari blog berikut : slideshare.net

Hi semua dan terima kasih kerana anda singgah lagi ke eduweb ini. Betultak jika saya kata anda sedang mencari DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Anda sangat langkah kanan oleh kerana pada hari ini pihak admin hendak tunjukkan kepada anda tentang DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Mari Teruskan ke DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

15Bahan ini di ambil dari blog berikut : slideshare.net

Sebelum terlanjur pergi ke perkara lain, jom kita fahami dahulu serba sikit mengenai DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Dekati Apa maksud DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau yang sebenarnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu fail yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah dibuat untuk menolong memudahkan guru menyiapkan pentaksiran dalam PDPC.

Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ini dikatakan dapat memudahkan para guru kerana mereka hanya perlu menggunakan satu fail (DSKP) sahaja bagi melakukan proses PDPC. Secara ringkasnya, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Penerangan Ringkas Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid perlu ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Info Ringkas Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa yang di Maksudkan Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen Berikut

Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk peringatan kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1 yang kami publish ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan dokumen sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Muat Turun Fail :  DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, kami berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan bahan ini semua di media sosial anda. Ya, share bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini.

Terima kasih kerana suport ke blog pendidikan kami ini. Untuk pemberitahuan artikel di atas iaitu Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-03-12 19:49:42.

Sekarang kami ingin nyatakan bahawa kami telah menulis satu artikel yang sangat bermakna untuk ibubapa print iaitu Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera.

Kami fikir ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera. Semoga bermanfaat.

error: Content is protected !!