Dapatkan Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 5 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Senang

genius dskp matematik kssr tahun 4Bahan ini di ambil dari kredit berikut : topbooks.my

Salam kasih sayang dan terima kasih sebab singgah lagi ke raudah ini. Anda mencari DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 5

Anda sangat beruntung sebab pada hari ini saya akan tunjukkan kepada anda tentang DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 5

Lihat Lebih Banyak DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 5

genius dskp matematik kssr tahun 4Bahan ini di ambil dari kredit berikut : topbooks.my

Sebelum pergi lebih jauh, jom kita belajar dulu serba ringkas mengenai DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Fahami Apa itu DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu maklumat yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini dibentuk bagi menolong memudahkan para cikgu melakukan pentaksiran dalam PDPC.

Kewujudan DSKP dikatakan dapat menolong cikgu kerana mereka hanya merujuk satu fail (DSKP) sahaja untuk melaksanakan PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Penerangan Ringkas Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang para pelajar mesti ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Maksud Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Penerangan Ringkas Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen-dokumen Berikut

Dapatkan Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 5 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Senang ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui telegram atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 5 yang kami publish ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Bahan : DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 5

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Fail :  DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 5

Selamat Mendownload & Datang Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, saya berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di telegram anda. Ya, share ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini.

Terima kasih kerana menyokong ke laman pendidikan kami ini. Untuk perkongsian bahan di atas iaitu Dapatkan Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 5 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Senang di tulis oleh admin pada 2019-02-08 10:24:42.

Hari ini kami ingin war-warkan bahawa saya telah publishkan satu bahan yang sangat bermakna untuk ibubapa print iaitu Dapatkan Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 5 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Senang.

Kami tahu ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari bahan ini di Dapatkan Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 5 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Senang. Semoga berguna.

error: Content is protected !!