Download Dskp Matematik Tahun 2 Yang Boleh Di Cetak Dengan Mudah

nota matematik tahun 1 yang sangat bermanfaat modul kssr matematik tahun 1 bahasa malaysia 1Bahan ini di ambil dari artikel berikut : menulismenconteng.my

Salam kerahmatan dan terima kasih kerana mari lagi ke perpustakaan maya ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Matematik Tahun 2

Anda sangat beruntung oleh sebab pada hari ini pihak admin akan kongsikan dengan anda iaitu DSKP Matematik Tahun 2

Jom Lihat DSKP Matematik Tahun 2

nota matematik tahun 1 yang sangat bermanfaat modul kssr matematik tahun 1 bahasa malaysia 1Bahan ini di ambil dari artikel berikut : menulismenconteng.my

Sebelum terlanjur pergi ke perkara lain, apa kata admin terangkan dulu serba sikit apa itu DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Kenali Apa maksud DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas untuk menolong memudahkan para guru melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ini dikatakan mampu menolong para guru kerana kita hanya perlu menggunakan satu dokumen (DSKP) sahaja untuk menjalankan proses PDPC. Secara konklusinya, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Kegunaan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Kenali Apa itu Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Kegunaan Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir perkembangan pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail-fail Berikut

Download Dskp Matematik Tahun 2 Yang Boleh Di Cetak Dengan Mudah ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui pinterest atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk penjelasan kepada semua, tiada satupun DSKP Matematik Tahun 2 yang kami share ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian bahan-bahan sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk semua.

Nama Fail : DSKP Matematik Tahun 2

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Bahan :  DSKP Matematik Tahun 2

Selamat Mendownload & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, kami semua berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di media sosial anda. Ya, share artikel bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana suport ke blog pendidikan kami ini. Untuk peringatan post di atas iaitu Download Dskp Matematik Tahun 2 Yang Boleh Di Cetak Dengan Mudah di tulis oleh admin pada 2019-03-04 01:44:42.

Masa ini kami ingin war-warkan bahawa kami telah menulis satu bahan yang sangat bermanfaat untuk guru-guru cetak iaitu Download Dskp Matematik Tahun 2 Yang Boleh Di Cetak Dengan Mudah.

Kami faham ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Download Dskp Matematik Tahun 2 Yang Boleh Di Cetak Dengan Mudah. Semoga bermanfaat.

error: Content is protected !!