Muat Turun Dskp Dunia Muzik Tahun 1 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Mudah

karya digunakan dalam persembahan kssr pendidikan kesenian tahun 1 37Bahan ini di ambil dari kredit berikut : slideshare.net

Assalamualaikum semua dan terima kasih sebab anda mari lagi ke taman ilmu ini. Betultak jika saya kata anda sedang mencari DSKP Dunia Muzik Tahun 1

Anda sangat langkah kanan kerana kali ini kami akan berikan kepada anda bahan-bahan DSKP Dunia Muzik Tahun 1

Jom Download DSKP Dunia Muzik Tahun 1

karya digunakan dalam persembahan kssr pendidikan kesenian tahun 1 37Bahan ini di ambil dari kredit berikut : slideshare.net

Sebelum ke bab seterusnya, jom kita belajar dulu serba sikit apa itu DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Dalami Apa itu DSKP dan Impaknya

DSKP atau sebutan asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini direka khas bagi menolong memudahkan para guru menyiapkan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan dapat memudahkan guru kerana kita hanya merujuk satu fail (DSKP) sahaja untuk menjalankan PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Bila Perlu Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid-murid patut ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa yang di Maksudkan Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Guna Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail-fail Berikut

Muat Turun Dskp Dunia Muzik Tahun 1 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Mudah ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui telegram atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk peringatan kepada semua, tiada satupun DSKP Dunia Muzik Tahun 1 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Dunia Muzik Tahun 1

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Bahan :  DSKP Dunia Muzik Tahun 1

Selamat Mendownload & Jumpa Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, admin berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di facebook anda. Ya, viralkan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana datang ke website kami ini. Untuk pemberitahuan bahan di atas iaitu Muat Turun Dskp Dunia Muzik Tahun 1 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Mudah di tulis oleh admin pada 2019-02-20 17:26:42.

Hari ini kami ingin war-warkan bahawa saya telah publishkan satu artikel yang sangat bermanfaat untuk guru-guru download iaitu Muat Turun Dskp Dunia Muzik Tahun 1 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Mudah.

Kami yakin ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Muat Turun Dskp Dunia Muzik Tahun 1 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Mudah. Semoga dimanfaatkan.

error: Content is protected !!